Program

RUKOMETNI KAMP ŠAMPIONA

Krupanj, 7.jul – 14. jul 2021

Dečaci / devojčice 10 – 18. godina

RK Vojvodina i turistička agencija Grand Tours iz Novog Sada, uz saradnike iz RK Lovćen iz Crne Gore, ŽRK Vojvodina i ŽRK Temerin, organizuju po sedmi put KAMP ŠAMPIONA u Krupnju u Wellness&Spa hotelu “Grand”.

Kamp čine talentovani dečaci i devojčice podeljeni u više grupa po uzrastu i kvalitetu obučenosti, tako da, osim naprednih grupa gde je gro reprezentativaca, postoje i grupe najmlađih početnika. Važno je istaći da su vežbe koncipirane za momentalnu praktičnu primenu. Uključeno je mnogo segmeneta počevši od koordinacije, padova, šuta i finti što se odnosi na individualnu nadogradnju, do taktičke igre za grupni rad zbog čega se igraju utakmice sa lokalnim klubovima u sportskoj hali gde su igrane utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.
KAMP ŠAMPIONA je jedinstven jer okuplja trenerski tim koji je zajedno tokom cele godine usled čega je više specializovanih stručnjaka za određene segmente u igri, a koji su iz redova višestrukog šampiona Srbije u seniorskoj i omladinskoj konkurenciji, ali i renomiranih trenera iz regiona, uz proslavljene rukometaše-reprezentativce kao promotere. Kamp tim je sastavljen od 10 ljudi: sedam trenera, doktor, fizioterapeut, sekretar, odnosno lice zaduženo za zabavu i organizaciju vansportskih aktivnosti jer osim rukometa, u kampu organizuju kreativne radionice koje deca obožavaju.
KRUPANJ se nalazi na 320m nadm. visine, okružen ograncima Boranje, Jagodnje i Sokolske planine kroz koje protiču reke Bogoštica, Čađavica i Kržava. Smatra se ekološki među najčistijim mestima, a njegova mikro klima je ista kao i na Zlatiboru s obzirom na broj sunčanih dana i ružu vetrova, tako da tokom letnjih dana se sportisti prirodno rashlađuju što je od opšte važnosti za efikanost priprema.

WELLNESS & SPA HOTEL “GRAND” je smešten u kotlini, oko njega je “zeleni pojas” i okružuju ga četinari i listopadi, a čuju se žabori dve rečice iznad kojih su prelepi mostići. Sam objekat je u zoni gde nema saobraćaja, sve se nalazi u jednoj celini od smeštaja, restorana, zatvorenog i otvorenog bazena, saune i slane sobe, četiri otvorena rukometna terena od kojih je jedan presvučen tartanom.
CENA: 195 evra / Akontacija – I rata (rezervacija mesta) iznosi 45€ i uplatiti je najakasnije do 15.februara, a preostale četiri rate do svakog 20-og u mesecu (mart, april, maj i jun). Organizovan prevoz sa lux autobusima Granda iznosi 15 evra (povratna karta).

Uplatilac: Ime (ime oca) i prezime kampera Svrha: rata za rukometni kamp
Iznos: 45 evra (u protivdinarskoj vrednosti po srednjem kursu NBS)
Primalac: Grand Tours Doo Račun br: 330-15008215-31 Poziv na broj: 4/2021
Poslati online prijavu sa sajta ili popunjenu pristupnicu (Aplikacioni formular) na rkvkamp@gmail.com