Program

RUKOMETNI KAMP ŠAMPIONA

Krupanj, 23.jun – 30.jun 2022

Dečaci / devojčice 10 – 18. godina

9. KAMP ŠAMPIONA u organizaciji RK Vojvodina organizuje se u tradicionalnoj bazi u Krupnju u Wellness & Spa hotelu “Grand”.

PROGRAM rada na kampu je baziran na vežbama koncipiranim za momentalnu praktičnu primenu. Uključeno je mnogo segmeneta počevši od koordinacije, padova, šuta i finti što se odnosi na individualnu nadogradnju, do taktičke igre za grupni rad kroz utakmice koje se igraju u sjajnoj sportskoj hali koja je bila domaćin utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.
KAMP ŠAMPIONA TRENERI su svi iz redova osmostrukog uzastopnog šampiona Srbije, predvođeni najboljim srpskim stručnjakom Borisom Rojevićem, članom stručnog štaba A reprezentacije i juniorskim selektorom, uz trenere iz najuspešnijih ženskih rukometnih klubova. Ukupno 8 trenera, svaki stručnjak specijalizovan za određeni segment igre i poziciju. Na kampu je 24-časovno prisustvo doktora i sekretara kampa, uz osobu zaduženu za vansportske aktivnosti u kampu kao što su kreativne radionice, rukometni i zabavni kvizovi, igre na vodi i slično
KRUPANJ se nalazi na 320m nadm. visine, okružen ograncima Boranje, Jagodnje i Sokolske planine kroz koje protiču reke Bogoštica, Čađavica i Kržava. Smatra se ekološki među najčistijim mestima, a njegova mikro klima je ista kao i na Zlatiboru s obzirom na broj sunčanih dana i ružu vetrova, tako da tokom letnjih dana se sportisti prirodno rashlađuju što je od opšte važnosti za efikanost priprema.

WELLNESS & SPA HOTEL “GRAND” je smešten u kotlini, oko njega je “zeleni pojas” i okružuju ga četinari i listopadi, a čuju se žabori dve rečice iznad kojih su prelepi mostići. Sam objekat je u zoni gde nema saobraćaja, sve se nalazi u jednoj celini od smeštaja, restorana, zatvorenog i otvorenog bazena, saune i slane sobe, četiri otvorena rukometna terena od kojih je jedan presvučen tartanom.
CENA: 210 evra / Akontacija – I rata (rezervacija mesta) iznosi 50€ i uplatiti je najakasnije do 5.februara, a preostale četiri rate po 40€ do svakog 5-og u mesecu (mart, april, maj i jun). Organizovan prevoz sa lux autobusima Granda iznosi 15 evra (povratna karta).

Uplatilac: Ime i prezime kampera Svrha: akontacija za rukometni kamp
Iznos: 50 evra (u protivdinarskoj vrednosti po srednjem kursu NBS)
Primalac: Grand Tours Doo Račun br: 330-15008215-31 Poziv na broj: 1-RK/2022
Poslati online prijavu sa sajta ili popunjenu pristupnicu (Aplikacioni formular) na rkvkamp@gmail.com